Gastblog op Movisie.nl

Blog: eigen opvattingen ontleren om anderen te kunnen steunen

Persoonlijke bijdrage van Eelste Abels

6 juni 2019

Mijn naam is Eelste, 29 jaren jong. Ik deel in dit stuk mijn verhaal over mijn genderidentiteit en opvoeding, passend bij het thema van de komende kennishub van de Alliantie Genderdiversiteit, op 28 juni.

Mijn genderidentiteit is namelijk niet wat men normaliter gewend is: ik identificeer me als non-binair en zit op dit moment midden in een medische transitie. 

Op het moment dat ik begon met het schrijven van dit verhaal, bedacht ik me: ik woon weer bij mijn ouders, en ik ga iets delen over de opvoeding die ik kreeg als kind. Dat voelt best een beetje vreemd. Mijn beleving als kind en de herinneringen die ik daar nu aan heb, kunnen natuurlijk heel anders zijn dan de interpretatie en intentie van mijn ouders. Als ouder kun je niet meer dan je best doen, en dat zullen mijn ouders dan ook hebben gedaan.

Klik hier voor de volledige blog op Movisie.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.